назад

Фахівець Регіонального центру надавав консультації щодо надання правової допомоги потерпілим від насильства в сім’ї

117 квітня 2018 року начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Мирослава Аннюк провела робочу зустріч зі заступником начальника відділу «Богородчанське бюро правової допомоги» Вікторією Бігун.

Темою зустрічі стали проблемні питання надання безоплатної вторинної правової допомоги потерпілим від насильства в сім’ї на Прикарпатті.

Спеціалісти системи БПД обговорили методи, якими можна протидіяти домашньому насильству; першочергові дії для осіб, які стали жертвами насильства; роль кваліфікованої правової допомоги особам, які потерпіли від насильства в сім’ї.

2

Начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Мирослава Аннюк наголосила на необхідності надання якісної безоплатної правової допомоги вищезазначеним категоріям населення, на реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!». Вона розказала, що громадська організація «Ла Страда-Україна» працює в напрямках запобігання торгівлі людьми, домашнього насильства, гендерної дискримінації, сприяння дотримання прав людини, утвердження гендерної рівності та захисту прав дітей. Національна «гаряча лінія» з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації, функціонування якої забезпечує зазначена громадська організація, працює з 1997 року, зателефонувавши, можна отримати відповідні інформаційні, психологічні, юридичні та експертні консультації.


Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)