назад

Фахівці Бердичівського місцевого центру надали консультацію на дому

22.07.2016 - na domyОдним із пріоритетів роботи Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги є забезпечення доступу до правової допомоги осіб, які з певних причин не можуть самотужки прийти до центру.

21 липня до місцевого центру надійшов виклик від бердичівлянки, що потребувала кваліфікованої правової допомоги. Начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Ольга Сікорська та начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Андрій Архіпов відгукнулися на прохання громадянки і проконсультували з питань юриспруденції на дому. Окрім того фахівці центру виробили план дій для вирішення проблемних питань громадянки.

У випадку звернення як до центру, так і під час консультування за місцем проживання, людині гарантується конфіденційність, даються гарантії на якість та своєчасність наданих послуг.

Якщо крім консультації клієнт потребує вторинної правової допомоги представництва інтересів чи складання процесуальних документів фахівець центру приймає звернення та оформлює доручення для адвоката.