назад

Фахівці Бердичівського місцевого центру здійснили виїзний прийом до засуджених Райківської колонії

15.06.2016 - kolonia 114 червня до Райківської виправної колонії № 73 управління ДПтС України у Житомирській області за ініціативи керівництва установи завітали фахівці Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, маючи на меті проведення особистого прийому громадян.

 Виїзні консультації проводяться на постійній основі, оскільки, відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» особи, засуджені до позбавлення волі, мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. І в черговий раз інтегратор Ольга Сікорська та начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Андрій Архіпов роз`яснили засудженим порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги. Також вони озвучили інформацію про державні гарантії, які полягають у створенні рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя.

У рамках даного візиту здійснили прийом засуджених із особистих питань відносно адміністративного та цивільного законодавства, про порядок та строки розгляду апеляційних та касаційних скарг, звільнення від покарання на підставі Закону України «Про амністію». На всі запитання засуджені отримали повноцінні правові консультації від фахівців Бердичівського місцевого центру.

Засуджені виправної колонії висловили вдячність керівництву колонії та представникам місцевого центру за надану можливість отримати безоплатну правову допомогу.

15.06.2016 - kolonia 2 15.06.2016 - kolonia 3
15.06.2016 - kolonia 4 15.06.2016 - kolonia 5