назад

Фахівці Горішньоплавнівського бюро правової допомоги захистили інтереси клієнта

2233

         До Кременчуцького  МЦ з надання БВПД у  лютому 2017 року звернувся громадянин К., з письмовою заявою про надання йому безоплатної вторинної  правової допомоги, яка полягала у представлені його інтересів під час розгляду справи про притягнення його до адміністративної відповідальності, передбаченої ч.1 ст.164 КпАП України (провадження господарської діяльності без державної реєстрації як суб’єкта господарювання або без одержання ліцензії на провадження певного виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню відповідно до закону, а так само без одержання дозволу, іншого документа дозвільного характеру, якщо його одержання передбачене законом (крім випадків застосування принципу мовчазної згоди). 

         Для надання безоплатної вторинної правової допомоги клієнту був призначений начальник відділу  Горішньоплавнінського бюро правової допомоги Сергій Тараненко.

         Під час розгляду справи працівником  відділу Горішньоплавнінського бюро правової допомоги Кременчуцького МЦ було доведено відсутність в діях громадянина К. адміністративного правопорушення, а також відсутність  події  і складу адміністративного правопорушення передбаченого ч.1 ст.164 КУпАП. Постановою  Комсомольського  міського суду від 22.03.2017 року провадження в справі про притягнення громадянина К. до адміністративної відповідальності за ч.1 ст164 КУпАП закрито.

         Горішньоплавнінське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м.Горішні Плівні, вул.Г.Дніпра,40, тел.(05348)6-15-10.