назад

Фахівці Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД ділилися досвідом з новопризначеними колегами

1     Нараду і практичні заняття з новопризначеними працівниками бюро правової допомоги провели у Кам’янець-Подільському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

     25 серпня у Кам’янець-Подільському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулася робоча нарада для новопризначених працівників Дунаєвецького, Чемеровецького та Новоушицького бюро правової допомоги.

     Директор центру Максим Ільчишен узагальнив результати заходів, що передували відкриттю бюро правової допомоги, підпорядкованих Кам’янець-Подільському місцевому центру, і ознайомив новопризначених працівників із порядком організації роботи бюро, їхніми завданнями та функціями.

     Детально про правопросвітницьку функцію бюро розповів головний спеціаліст відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Вадим Пархоменко. З новими колегами він поділився методично-практичними порадами щодо поширення правової інформації серед населення.

     Особливу увагу під час наради зосередили на питаннях матеріально-технічного забезпечення бюро, проблемах надання безоплатної первинної правової допомоги та забезпечення доступу клієнтів до безоплатної вторинної правової допомоги. Окрім цього, для новопризначених працівників провели практичні заняття із заповнення реєстраційної картки клієнта та інших необхідних документів для прийому звернень громадян, які звернуться за допомогою у бюро.

{gallery}img/novyny/2016/08_Serpen/25_02{/gallery}