назад

Фахівці Народицького та Хорошівського бюро проводять виїзні прийоми громадян у селищних радах

11.10.2016 - konsultuvanja 2З метою покращення доступу до безоплатної правової допомоги, надання консультацій громадянам, що мешкають у селах, працівники Народицького та Хорошівського  бюро правової допомоги протягом тижня активно проводили виїзні прийоми громадян у селищних радах.

Головний спеціаліст Народицького бюро Ірина Завацька провела виїзний прийом громадян в Селецькій сільській раді Народицького району. Під час виїзного прийому проконсультувала громадян, роз’яснила аспекти правових питань, а також ознайомила з роботою Коростенського місцевого центру з надання БВПД.

11.10.2016 - konsultuvanja 2

Як і для переважної більшості сіл району, проблемними залишаються питання соціального забезпечення. Звертаються також і для вирішення сімейних та земельних питань.
Головний спеціаліст Хорошівського бюро правової допомоги Альона Чижевська здійснила виїзний прийом громадян у Поромівській сільській раді Хорошівського району. Більшість питань громадян стосувалися земельного та спадкового законодавства. Також представників сільської ради проінформовали про діяльність, основні задачі та місце розташування бюро.

11.10.2016 - konsultuvanja 3