назад

Фахівці одеських місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги відвідали дитячий садок

dytache svyato 4Сьогодні, 02 червня 2017 року фахівці одеських місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги подарували радість та усмішки малятам дитячого садочку. Хлопчики та дівчата охоче пограли з гостями, розповіли про улюблені мультфільми та надихнули дорослих своєю щирістю та відвертістю.

Щороку 01 червня по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей, а встановлене це свято ще в листопаді 1949-го, ухвалою Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. День цей покликаний привернути увагу світової спільноти до проблем охорони здоров’я дітей, боротьби з експлуатацією дитячої праці, прав дитини на освіту, дозвілля й захист від фізичного та психологічного насилля і багатьох інших.

Начальник відділу правопросвітництва Другого одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Алла Перетятко подякувала вихователям за їх вагомий внесок у життя малят, за тепло та турботу, яку дарують дітям кожного дня, та побажала мира, натхнення і міцного здоров’я.

«Велика відповідальність лежить на Ваших жіночих плечах. Ми щиро дякуємо за той вагомий внесок, який Ви робите кожного дня. Висловлюємо подяку за ваш професіоналізм, організаторську роботу, комунікацію, отже завдяки Вам в садочку професійні кадри, гарний ремонт, зручна та затишна атмосфера. Дякуємо за свята, за все, що робите для дітей – нашого майбутнього!» привітала директора садочка начальник відділу правопросвітництва Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Мельник.

Наостанок фахівці розповіли працівникам сфери освіти про функціонування системи безоплатної правової допомоги та їх право на її отримання.

dytache svyato 2

dytache svyato 3

 

dytache svyato 4

dytache svyato 1