назад
23.12.15

Фахівці Охтирського місцевого центру взяли участь в семінарі для внутрішньо переміщених осіб

151209 01Про те, як внутрішньо переміщені особи можуть отримати безоплатну правову допомогу розповіли начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Микола Кравченко та начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Роман Малюк.

Фахівці Охтирського місцевого центру з надання БВПД постійно працюють над урізноманітненням заходів такої інтерактивної форми роботи як виїзні прийоми. Адже саме вони мають неабияке значення у формуванні позитивного іміджу установи.

Так, 23 грудня 2015 року начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Микола Кравченко та начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Роман Малюк взяли участь у роботі профінформаційного семінару для внутрішньо переміщених осіб, який проходив у приміщенні Тростянецького районного центру зайнятості.

Працівник Центру зайнятості Людмила Сєнчіщева звернула увагу присутніх на можливість одержання безоплатної юридичної консультації та вторинної правової допомоги. Микола Кравченко у своєму виступі наголосив на тому, що Закон України «Про безоплатну правову допомогу» передбачає надання безоплатних для клієнта послуг адвоката, послуги якого оплачує держава. Також у своєму виступі він довів до відома присутніх графік роботи місцевого центру та графік виїзних прийомів.