назад

Фахівці Регіонального центру взяли участь у «Дні кар’єри ЄС»

karjera eu   У п’ятницю, 28 вересня, в головному корпусі УжНУ відбувся «День кар’єри ЄС». Організатори заходу мали на меті ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді у європейському вимірі. Упродовж заходу студенти університету та інші відвідувачі могли отримати інформацію та практичні знання, що знадобляться у професійній діяльності дізнатися про наявні вакансії європейських та українських компаній, що працюють в Україні, можливості навчання та стажування за кордоном, отримати консультації від представників різних організацій.

    Про можливість стажування у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області студентській молоді розповіли фахівці центру. Також працівники Регіонального та Ужгородського центрів інформували відвідувачів заходу про систему безоплатної правової допомоги, надавали консультації та інформаційні матеріали. Разом із фахівцями ГТУЮ у Закарпатській області представники системи БПД також розповідали молоді про реалізацію правопросвітницького проекту «Я маю право!», інформаційні кампанії СтопБулінг та Чужих дітей не буває, інші пілотні проекти Мінюсту, а також поширювали буклети консультативного характеру, видані у рамках проекту.
    Нагадуємо: за безоплатною правовою допомогою звертайтесь до фахівців найближчих центрів та бюро правової допомоги на Закарпатті. Єдиний номер контакт-центру системи БПД 0800 213103 (дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів, цілодобово).