назад

Фахівці Регіонального центру з надання БВПД здійснили моніторинг роботи Бердичівського місцевого центру

18.11.2016 - monitoring B 817 листопада заступник директора Регіонального центру з надання БВПД у Житомирській області Наталія Радушинська, начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Олена Герасименко та начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Тимур Кашапов здійснили виїзний моніторинг роботи Бердичівського місцевого центру.

Фахівці Регіонального та місцевого центрів обговорили ряд питань, пов’язаних із роботою відділів правової інформації та консультацій, організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами, правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання БППД. Також проаналізували результати роботи Бердичівського місцевого центру поточний період ІV кварталу.

18.11.2016 - monitoring B 6

Під час семінару-навчання Тимур Кашапов обговорив проблемні питання з адвокатами системи БВПД щодо прийому актів наданих послуг від адвокатів, а саме: своєчасність перевірки поданих актів; недопустимість прийняття до оплати неповних пакетів документів на оплату послуг тощо.

18.11.2016 - monitoring B 9 18.11.2016 - monitoring B 7

Заступник директора Регіонального центру спільно з представниками Головного територіального управління юстиції у Житомирській провела лекцію на тему: «Реалізація та захист прав людини» в Бердичівському виправному центрі № 108. По закінченню лекції Наталія Радушинська провела особистий прийом громадянам.

18.11.2016 - monitoring B 4 18.11.2016 - monitoring B 3

Також Олена Герасименко спільно з інтегратором місцевого центру Ольгою Сікорською провели семінар для працівників, які обслуговують людей похилого віку, з обмеженими можливостями та малозабезпечених на базі ГО «Товариство Червоного Хреста м. Бердичева».

18.11.2016 - monitoring B 1