назад

Фахівці Сарненського МЦ продовжують захищати права “сонячних діток” та їх батьків

1

Світлом і добром відгукуються в душах дітей материнські нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. Якими дорослими б не були, нам усім необхідна справжня і щира материнська любов. Тож з нагоди Дня матері, фахівці Сарненського МЦ: Аліна Харченко та Юлія Болкуневич спільно із партнерами – Сарненським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді взяли участь у заході “Я і мама”, приуроченого до цього свята.


Даний захід відбувся у Сарненській районній бібліотеці для дітей в рамках проекту “Сонячні промінчики” та став ще одним хорошим приводом нагадати батькам “сонячних діток” про те, як захистити свої права та права своїх дітей.

 2

Окрім подарунків від своїх діток, мами мали чудову можливість отримати безоплатні правові консультації від фахівця Сарненського МЦ Юлії Болкуневич під час роботи дистанційної точки доступу до БПД.

 3

В свою чергу, Аліна Харченко ще раз наголосила про те, хто має право на безоплатну правову допомогу та де можна її отримати, а також нагадала про інформаційну кампанію “Відповідальне батьківство”.

4

Для того, щоб “сонячні дітки” не забували про свої права, на завершення заходу від фахівців Сарненського МЦ вони отримали інформаційні матеріали та значки системи БПД.

5