назад

Фахівці системи БПД краю долучилися до проведення інформаційних заходів приурочених до святкування Дня прапора України та Дня незалежності України

2017 08 23V222 серпня 2017 року громада Путильщини провела ряд заходів приурочених святкуванню Дня прапора та Дня незалежності України, до проведення та участі в яких долучилися також фахівці системи безоплатної правової допомоги краю.

Так, під час одного із таких заходів, що відбувся на базі Путильської районної бібліотеки, головний спеціаліст Путильського бюро правової допомоги Світлана Карапка виступила з інформаційним меседжем перед персоналом, відвідувачами та гостями бібліотечної установи.

2017 08 23V3Світла Карапка поінформувала присутніх про спектр правових послуг, які можуть отримати громадяни, звернувшись до бюро правої допомоги або безпосередньо до Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, розповіла про те, як система безоплатної правової допомоги забезпечує правове обслуговування громадян, навела конкретні приклади успішної практики надання такої правової допомоги, надала необхідну контактну та довідкову інформацію про систему БПД краю тощо.

На завершення заходу фахівець бюро правової допомоги розповсюдила серед присутніх тематичні буклети та інші корисні інформаційні матеріали, а також провела акцію вуличного інформування громадян неподалік приміщення Путильської районної бібліотеки.

Контактна інформація! Вижницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги забезпечує правове обслуговування мешканців Вижницького та Пу-тильського районів Чернівецької області.

Звернутися до фахівців центру можна за адресою: м. Вижниця, вул. Українська, 100 Б.
Контактний телефон: (0 3738) 2 13 33.

До фахівців Путильського бюро правової допомоги звертайтесь за адресою: смт. Путила, вул. Українська, 178. Контактний телефон: (0 3730) 2 31 58

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103.
(Дзвінки на зазначену телефону лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах кра-їни є безкоштовними та приймаються цілодобово).