назад

Об’єднуємо зусилля заради допомоги соціально незахищеним верствам населення

2017 08 23V1На минулому тижні директор Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмила Мацюк та директор Вижницького територіального центру соціального обслуговування Роман Єрема провели робочі перемовини щодо консолідації спільних зусиль та подальшої співпраці задля надання допомоги соціально незахищеним категоріям громадян, які проживають у Вижницькому районі.

Так, фахівці системи безоплатної правової допомоги краю та територіального центру соціального обслуговування працюють з тими категоріями осіб, які не в змозі самостійно реалізувати та захистити свої права, свободи чи інтереси та потребують сторонньої допомоги в різних сферах суспільного життя (соціальній, правовій тощо).

Така мета та, власне, діяльність і є обєднучучим фактором для Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Вижницького територіального центру соціального обслуговування.

Відтак, аби підвищити ефективність своєї діяльності та забезпечити якісне надання допомоги тим особам, які її потребують сторони перемовин домовилася про проведення спільних заходів, визначили доцільність та форми їх проведення, обговорили напрямки подальшої співпраці та взаємодії, що відобразили у Меморандумі про співпрацю.

Контактна інформація! Вижницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги забезпечує правове обслуговування мешканців Вижницького та Пу-тильського районів Чернівецької області.

Звернутися до фахівців центру можна за адресою: м. Вижниця, вул. Українська, 100 Б.
Контактний телефон: (0 3730) 2 31 58.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103.
(Дзвінки на зазначену телефону лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах країни є безкоштовними та приймаються цілодобово).