назад

Фахівці системи БПД краю здійснюватимуть виїзні консультування громадян на базі бібліотеки с. Грушівці

2017 07 11K1З метою розширення доступу мешканців с. Грушівці Кельменецького району до безоплатної правової допомоги проведено робочі перемовини щодо створення консультаційного пункту на базі бібліотечної установи села.

Питання щодо організації діяльності консультаційного пункту, графіку прийому громадян обговорили директор Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Усатий та директор Комунальної установи «Кельменецька районна централізована бібліотечна система» Надія Сливка.

Окрім цього, сторони перемовин обговорили питання щодо можливості проведення спільних заходів та узгодили напрямки подальшої роботи, що визначили у Меморандумі про співпрацю.

2017 07 11K2Для того, щоб поінформувати працівників бібліотечної системи про те, як функціонує система безоплатної правової допомоги, як відбувається організація надання безоплатних правових послуг громадянам, Ігор Усатий взяв участь у районному семінарі для бібліотекарів, що проводився на базі бібліотеки с. Грушівці.

В рамках такого заходу присутні мали можливість отримати необхідну правову інформацію, правову консультацію чи роз’яснення, а також корисні інформаційні та довідкові матеріали.

Контактна інформація! Кельменецький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги забезпечує правове обслуговування мешканців м. Новодністровськ, Кельменецького, Сокирянського та Хотинського районів Чернівецької області.

У складі місцевого центру функціонують Новодністровське, Сокирянське та Хотинське бюро правової допомоги.

Звернутися до фахівців центру можна за адресою: смт. Кельменці, вул. Довженка, 9. Телефон: (03732) 2 02 01. E-mail: kelmentsi.chernivtsi@legalaid.gov.ua

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).