назад

Фахівці системи БПД та адвокати змагалися за першість під час тенісного турніру

186-1Якісний відпочинок дозволяє відновити сили, отримати чимало позитиву і енергії, щоб опісля виконувати необхідну роботу. 11 серпня у Чернівцях відбувся тенісний турнір. Фахівці системи безоплатної правової допомоги та адвокати, які співпрацюють із системою БПД не шкодували сил, щоб вибороти перемогу.

Змагання відбулися на базі Дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Чернівецької міської ради. Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області традиційно організовує подібні заходи для фахівців центрів та бюро правової допомоги, а також для адвокатів, проте саме тенісний турнір – вперше.

186-2

«Ми організували тенісний турнір, щоб налагодити хороші стосунки між нашими працівниками, а також адвокатами, які співпрацюють із системою БПД. Звичайно, це позитивно впливає на роботу. Як виявилось, маємо чимало спільних інтересів, тож на тенісному турнірі зупинятись не плануємо. Окрім того, активний відпочинок – запорука здоров’я, а бути здоровими – це класно», – розповів директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області Аркадій Мунтяну.

186-3

«Підтримую таку ініціативу навіть не на сто, а на всі 200 відсотків. Живе спілкування, позитивні емоції. Нам, справді, вдалося відпочити. Розумова праця потребує великих затрат енергії, тож активний відпочинок – найкраще дозволяє відновити сили. Із задоволенням і надалі братиму участь у подібних змаганнях, які організовує Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області», – розповів адвокат, який співпрацює із системою БПД, Микола Гакман.

Організувати змагання вдалося завдяки підтримці партнерів, зокрема начальника Управління молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації Богдана Вітовського. Головним суддею змагань була тренер-викладач з настільного тенісу Оксана Шкурей.

Перше місце виборов адвокат Валерій Ісопчук, друге – адвокат Микола Гакман, а третє – адвокат Валентин Ставчанський. Навіть ті, кому не вдалося посісти призові місця, отримали грамоти за волю до перемоги. Як проводитимуть дозвілля фахівці системи безоплатної правової допомоги Чернівецької області та адвокати наступного разу, залежатиме від їхніх побажань.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області можна за адресою: Чернівецька область, м. Чернівці, вул. Василя Аксенина, 5. Телефон: (0 372) 55 31 38.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags —>

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/57B5UtT42ow” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

{/source}