назад
09.07.19

Фахівці центрів з надання БВПД розвинули навички soft skills

09.07 soft1Система безоплатної правової допомоги продовжує цикл навчання з розвитку навичок роботи (soft skills) з вразливими групами клієнтів. Впродовж червня-липня цього року на базі правових клубів PRAVOKATOR у містах Дніпро, Київ, Львів, Одеса та Харків було проведено 16 дводенних тренінгів, в яких взяли участь 251 працівник регіональних та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Тренінги відбулися за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні».

«Люди – це головний актив системи БПД. Ми багато уваги приділяємо навчанню, підвищенню кваліфікації нашої команди. Адже від їхнього професіоналізму залежить якість надання правової допомоги тим, хто постраждав від несправедливості», – зазначив директор Координаційного центру з надання правової допомоги Олексій Бонюк.

Тренінги спрямовані на розвиток навичок роботи з вразливими групами клієнтів системи БПД для працівників центрів з надання БВПД, які здійснюють консультування та представництво інтересів клієнтів, зокрема – постраждалих від домашнього насильства та гендерно обумовленого насильства, дітей, учасників АТО, внутрішньо переміщених осіб та осіб похилого віку.

09.07 soft3

Ці тренінги є унікальним продуктом, розробленим командою експертів та спрямованим на розвиток практичних навичок роботи з вразливими клієнтами, зокрема, налагодження ефективної комунікації, емпатичного слухання, інтерв’ювання та консультування тощо, а також врахування етичних та ціннісних аспектів під час роботи з клієнтами, які слугують підґрунтям для якісного надання правової допомоги та захисту прав людини.

09.07 soft2

Цей цикл тренінгів з розвитку навичок роботи з вразливими групами клієнтів системи БПД (soft skills) – вже третій. Перший цикл пройшов у травні-липні минулого року. Відбулося 19 тренінгів, учасниками яких стали понад 320 фахівців центрів з надання БВПД з усіх регіонів України. Другий цикл тренінгів завершився у жовтні минулого року. Починаючи з липня, було проведено 22 тренінги, в яких взяли участь 320 адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу вразливим верствам населення в усіх регіонах України.

На черзі – тренінги з розвитку навичок роботи з вразливими групами клієнтів для адвокатів, які співпрацюють з системою БПД. 

09.07 soft4

Тренінги організовані за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», який реалізується Канадським бюро міжнародної освіти у партнерстві з Координаційним центром з надання правової допомоги та фінансується Урядом Канади.


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook   YouTube YouTube