назад

Сніданок з поліцейськими

Неординарна акція пройшла 4 липня в Херсоні: з нагоди четвертої річниці створення Національної поліції України представники громадськості та журналісти мали змогу за чашкою ранкової кави поставити питання поліцейським. Побував на сніданку й начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання БВПД у Херсонській області Максим Магда.

Варто сказати, що зустріч з працівниками поліції була ініційована нашими партнерами – ГО «Херсонський обласний центр «Успішна жінка» і  проходила в незвичному форматі: зала одного із херсонських кафе була поділена на чотири зони, де впродовж 10 хвилин тривали бесіди, після чого учасники мінялися місцями і розмова продовжувалась.

Гості мали змогу поставити конкретні, часом незручні запитання керівникам відділів обласного главку поліції – Андрію Хурсі (відділ дільничних офіцерів поліції), Ірині Атаманенко (відділ комунікації), Ярославу Шаньку (відділ ювенальної превенції), а також начальнику Управління патрульної поліції у Херсонській області Костянтину Дронгалю та інспектору зі зв´язків із громадськістю Олені Вахтель.

 

Розмова була цікавою, живою та конструктивною, присутні отримали вичерпні відповіді, які стосувались питань діяльності підрозділів, реагування на різні злочини, взаємодії з громадськістю. До того ж їх цікавили проблеми насильства в сім’ї, насильства в освітньому середовищі, залишення місця проживання тощо.

Детальніше – у сюжеті телеканалу «Херсон Плюс»:
https://www.facebook.com/watch/?v=646744979177442