назад

Фахівці Ужгородського МЦ продовжують правопросвітницьку кампанію

050 p    У середу, 17 серпня, у дистанційному пункті доступу до безоплатної правової допомоги – Ужгородському міському центрі зайнятості – за участі директора місцевого центру з надання БВПД Михайла Давиденка, керівників відділів «Перечинське бюро правової допомоги» Тетяни Кость та «Великоберезнянське бюро правової допомоги» Ангеліни Біровчак проведено прийом громадян.

    У заході взяли участь вісім безробітних зі статусом інваліда. Працівники центру надали їм консультації та роз’яснення з правових питань, поінформували про безоплатну правову допомогу, пояснивши, хто має право на її отримання та який порядок її надання, а також роздали інформаційні буклети. Присутні цікавилися питаннями соціального забезпечення, зокрема, порядком отримання пільг та субсидій.
    У четвер, 18 серпня, мобільна група на чолі з директором Ужгородського МЦ з надання БВПД Михайлом Давиденком провела виїзний прийом громадян у Зарічівській сільраді на  Перечинщині. 
    До зустрічі долучилися працівники сільради, дитячого дошкільного навчально-виховного закладу, ФАПу та ЗОШ с. Зарічево. Під час заходу йшлося про  основні аспекти діяльності Ужгородського МЦ та початок співпраці з 1 вересня відділу «Перечинське бюро правової допомоги» з місцевою громадою. Фахівці розповіли про основні види правових послуг, які надаватиме бюро, та роз’яснили, які категорії осіб, відповідно до законодавства, мають доступ до безоплатної вторинної правової допомоги. 
    Насамкінець, фахівці відповіли на питання учасників заходу та вручили кожному з присутніх пакет інформаційних матеріалів із зазначенням контактів та детальною інформацією про діяльність центру.050 p

054 p