назад

Фахівці Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги ознайомили містян з їхніми правами

19 січня 2017 року юристи Золотоніського місцевого центру з надання БВПД спільно зі спеціалістом юридичного відділу апарату Золотоніської районної державної адміністрації провели просто неба у райцентрі правову акцію. Захід відбувся у рамках загальнонаціонального просвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!».

Під час заходу на вулицях міста фахівці розповіли мешканцям Золотоноші про їхні права у різних сферах життя, як їх захищати. А також пояснили куди звертатися у випадках порушення прав.

Нагадаємо, проект «Я МАЮ ПРАВО!» реалізує Міністерство юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги, територіальними органами юстиції, за підтримки юридичних клінік, міжнародних донорів та партнерів.

Мета проекту – підвищити юридичну грамотність українців та сформувати нову правову культуру в суспільстві. Це масштабна реформа правової свідомості, яка забезпечить сталий розвиток України як сучасної демократичної держави.