назад
14.11.16

Фахівцями Хорольського бюро проведено робочі зустрічі

04112016chorol

04 листопада відбулася робоча зустріч керівника Хорольського бюро правової допомоги Юлії Барило з в.о. начальника відділу з питань внутрішньої політики зв’язків з громадськістю у справах преси та інформації апарату Хорольської РДА Оксаною Волошиною.

 У ході зустрічі Юлія Барило розповіла про систему безоплатної правової допомоги, про основні завдання та функції і позитивні результати роботи Хорольського бюро. Пояснила, що діяльність бюро спрямована не тільки на надання правової допомоги, але й на досягнення підвищення правової освіти громадян, яка проводиться шляхом правопросвітницьких заходів у навчальних закладах та інших установах.

Наприкінці зустрічі працівник бюро запропонувала інформаційну взаємодію  задля забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги осіб, які мають на неї конституційне право і потребують такої допомоги.

В цей же день Юлія Барило зустрілася з першим заступником голови Хорольської районної державної адміністрації Сергієм Абрамовим. Під час зустрічі обговорили важливість співпраці та взаємодії державних структур з системою безоплатної правової допомоги для вирішення питань правової освіти громадян, правової допомоги, проведення  спільн6их просвітницьких заходів. 04112016 chorol rda