назад

У Регіональному центрі обговорювали результати

SuR 2016 11 14 narada 114 листопада директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Олена ДЕМЧЕНКО провела робочу нараду. На заході звітували усі відділи Регіонального центру щодо успішності своєї роботи. Керівники та працівники п’яти відділів обговорювали виконання завдань, підсумували успіхи минулого тижня та запланували заходи на цей.

Оксана КОВАЛЕНКО, начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності Регіонального центру відзвітувала про хід виконання контрольних документів.

За її словами, надалі планується підтримувати та розвивати співпрацю з правоохоронцями, роботу з адвокатами, внутрішнє навчання та “вуличне інформування”.

SuR 2016 11 14 narada 2 1Про результативні показники діяльності місцевих центрів інформував Володимир ПАЧЕМА, заступник начальника відділу підтримки та розвитку інфраструктури. Зазначено, що до місцевих центрів Сумщини і до їх структурних підрозділів – бюро правової допомоги, за період з 07.11.2016 до 11.11.2016 звернулося 244 громадянина та зареєстровано 488 звернень.

SuR 2016 11 14 narada 3У Регіональному центрі планують і надалі інтенсивно працювати над поставленими завданнями.

«Усі завдання Координаційного центру з надання правової допомоги виконуються вчасно і у належному обсязі. Зокрема, ми провели анкетування адвокатів, щодо оцінки діяльності Регіонального центру. На сьогодні відділ якості узагальнює дані анкетування. У встановлені строки ми направимо звіт до Координаційного центру».

Валентина ВОЛОБУЄВА, заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області.