назад

Фахівці Бердичівського місцевого центру консультували громадян у госпіталі для інвалідів та ветеранів ВВВ

14.10.2016 - gospital 2З метою сприяння громадянам у правовій допомозі фахівці Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги організували роботу виїзного консультаційного пункту на базі госпіталю для інвалідів та ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Консультації надавали начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Ольга Сікорська та начальник відділу представництва Андрій Архіпов.

Під час роботи консультаційного пункту отримати консультації та відповіді на питання, які потребують правового вирішення мали можливість усі особи, які перебувають на лікуванні у медичній установі. Це учасники бойових дій, у тому числі учасники АТО, особи з інвалідністю та учасники війни.

Здебільшого громадян цікавили порядок та підстави отримання земельних ділянок, процедура відстрочення та розстрочення сплати коштів по кредиту, а також наявність прав та пільг, які гарантує учасникам антитерористичної операції держава.

Наприкінці консультувань Ольга Сікорська ознайомила пацієнтів закладу з системою безоплатної правової допомоги, що функціонує у місті Бердичеві, поінформувала про розширення доступу до такої допомоги та утворення бюро правової допомоги, надала інформаційні матеріали «Допомога учасникам АТО», та контактну інформацію про адреси, за якими необхідно звертатися для отримання безоплатних правових послуг.