назад
19.02.16

Фахові консультації для мешканців Славутчини та Нетішина

20160212 135356     Днями директор Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бузиль та начальник відділу по роботі з клієнтами Святослав Футій провели виїзні прийоми громадян у Славуті, Нетішині та Славутському районі. До виїзного мобільного консультпункту звернулись 11 громадян, семеро з яких мають потребу у призначенні адвокатів за рахунок держави для захисту порушених прав у судовому порядку. Серед тих, хто отримав правові консультації, — четверо учасників АТО.

     — Найчастіше мешканці Славутчини та Нетішина потребували допомоги у вирішенні питань пенсійного забезпечення, поділу майна між подружжям та спадкового права, — підсумував Володимир Бузиль.

     Щоб якомога більше жителів Славутчини та Нетішина дізналися про безоплатну вторинну правову допомогу, працівники місцевого центру провели також вуличне інформування: перехожим роздавали буклети та листівки, розповідали, хто, як і де може отримати допомогу правозахисників за державний кошт.

     До речі, про роботу виїзного пункту з надання безоплатної правової допомоги учасники АТО дізналися саме від співробітників центру, які проводили вуличне інформування. Відтак негайно звернулися до фахівців і отримали кваліфіковані консультації щодо можливостей захисту порушених прав у судовому порядку.

{gallery}img/novyny/2016/02_Lyutiy/19{/gallery}