назад

23732395 494762517561956 153906048 o    Напередодні Дня студента, за ініціативи Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області, відразу у чотирьох локаціях в Ужгороді пройшов правопросвітницький флеш-моб.

    До участі в заході долучилися студенти юридичного факультету Ужгородського національного університету, працівники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області та Ужгородського місцевого центру з надання БВПД, Координаційна рада молодих юристів, юридична служба УжНУ.
    Учасники флеш-мобу працювали одразу у чотирьох локаціях: ректорат, «зелений» корпус університету, «БАМ» та медичний факультет. Об’єднавши спільні зусилля, команда вирушила до студентів інших факультетів університету, щоб у простій та невимушеній формі розповісти їм про права, механізми їх реалізації та захисту, розповсюдити буклети та інформаційне видання Міністерства юстиції України.

23715156 494762474228627 9284627 o
    У рамках заходу заступник начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру з надання БВПД Іван Голубка поінформував студентів про можливість отримання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги у центрах БВПД та бюро, а також розповсюдив інформаційні буклети консультативного характеру, виданих у рамках проекту «Я маю право!», та брошури про безоплатну правову допомогу з контактними даними структурних підрозділів на Закарпатті. Також Іван Голубка розповів майбутнім юристам про роботу центрів безоплатної вторинної правової допомоги та запросив усіх бажаючих на стажування в Регіональному та місцевих центрах з надання БВПД.