назад

Флеш-моб Сумського місцевого центру

160407 01Працівники Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги 6 квітня  в черговий раз організували акцію щодо інформування жителів та гостей міста Суми: про роботу та діяльність центру, функціонування  соціальної мережі та веб-сайту, найближчі пункти, куди громадяни можуть звернутися за безоплатною кваліфікованою допомогою юристів та адвокатів.

Цього разу до участі в акції на вулиці взяли участь  інтегратори Сумського місцевого центру Наталія Шестерніна та Яна Кнуренко, а також начальник відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури Олена Давиденко.

Під час акції працівники центру розповсюджували тематичні буклети, на сторінках яких  розміщена уся необхідна для громадян інформація щодо отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

Приємно, що серед перехожих зустрілися люди, які вже зверталися до центру і поділилися позитивними відгуки про роботу Сумського місцевого центру.

160407 02

 

Отже, жителі міста Суми та Сумського району, а також Білопілля, Краснопілля та відповідних районів, звертайтеся до Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: вул. Покровська, 9/1 (бібліотека УАБС), довідки за телефоном (0542) 61-70-32. Безкоштовна цілодобова інформаційна лінія: 0 800 213 103.