назад

Флешмоб з нагоди Дня Соборності України

Sambir soborn 1Флешмоб, приурочений до Дня Соборності України, провели фахівці Самбірського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та стали учасниками ланцюга єдності, який утворили працівники установ, підприємств, учнівської та студентської молоді, небайдужі жителі міста Самбора.

Під час заходу працівники центру розповсюдили інформаційні матеріали, буклети та брошури.

У Старосамбірському бюро правової допомоги проведено інформаційну акцію з нагоди Дня Соборності України.

Фахівці Турківського бюро правової допомоги брали участь у “живому ланцюгу”, який організували представники органів державної влади та місцевого самоврядування, а також організували флешмоб в рамках святкування Дня Соборності України.

Представниця Рудківського бюро правової допомоги долучилась до заходів з нагоди відзначення Дня Соборності України, які відбувалися у місті Рудки Самбірського району та провела вуличне інформування, під час якого розповсюдила буклети та брошури.

У місті Мостиська відбулися урочистості до Дня проголошення Акту злуки Українських земель, у яких взяли участь працівники Мостиського бюро правової допомоги.

Sambir soborn

Нагадаємо, детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Самбірському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Самбір, вул. Мазепи, 13; тел.(03236) 6-06-54.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).