назад

«Голосуйте за мене, будь ласка»: у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва відбулась правопросвітницька бесіда

RC bibliotekaЗа даними опитування U-report Ukraine, 53.8% опитаної молоді не знають, як перевірити себе у списках виборців, але хочуть дізнатися. Як підготуватися та взяти участь у виборах Президента України? Як протидіяти порушенням на виборах? – Про це дізналися учасники тематичної бесіди “Я маю право голосу!” у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва ім.Р.Іваничука за участі фахівців Регіонального та Львівського місцевого центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Під час заходу присутні переглянули китайську кінострічку “Голосуйте за мене, будь ласка” з колекції Кіноклубу медіапросвіти з прав людини Docudays UA.

RC biblioteka2

Фільм розповідає, що таке передвиборча кампанія у шкільному сепедовищі, з її дебатами, агітацією та “політтехнологами”-батьками. “Голосуйте за мене, будь ласка” – це історія експерименту виборів старости класу, під час яких діти знайомляться з демократичними принципами.

RC biblioteka5

Тематична бесіда «Я маю право голосу!» відбулась у рамках однойменної правопросвітницької кампанії Міністерства юстиції України та системи безоплатної правової допомоги.

RC biblioteka4

Дякуємо за участь працівникам бібліотеки, партнерам, громадськості та фахівцям Львівського центру.

RC biblioteka3

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).