назад

Громадян приймали спільно з помічником нардепа

golovna

Сьогодні, 10 червня, в громадській приймальні народного депутата Василя Яніцького в смт Рокитне відбувся прийом громадян.

Разом з помічником нардепа Оксаною Слободзян участь в прийомі взяли директор Сарненського місцевого центру Микола Павлюк та начальник відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Сергій Кривко

До громадської приймальні народного обранця жителі району зверталися, аби вирішити свої нагальні проблеми, роз’яснити та з’ясувати ті чи інші проблемні питання. Вони стосувалися електрифікації новобудов, і питань соціального забезпечення, і досить актуального для цієї місцевості питання перетину державного кордону та проблем, які при цьому виникають у мешканців прилеглих населених пунктів.

Також на прийомі побувала жінка, син якої є потерпілим у кримінальній справі. Відтак всі громадяни отримали безоплатну первинну правову допомогу від фахівців місцевого центру, які повідомили, що для отримання адвоката за рахунок держави громадяни можуть звертатися у Сарненський місцевий центр. Тож серед жителів поширили інформаційні буклети з детальнішою інформацією про систему надання БПД та контакти центру.

1

Довідково: Сарненський місцевий центр з надання БВПД знаходиться за адресою м. Сарни, вул. Широка 22 (другий поверх приміщення «Приватбанку»). Тел.: (03655) 3-22-20, (067) 856-74-35. Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103.