назад

Безоплатна правовова допомога стає доступнішою для населення

pd

10 червня 2016 року директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас здійснив робочу поїздку до смт. Нові Санжари, де провів ряд робочих зустрічей з заступником голови Новосанжарської райдержадміністрації Вербою Ритою Володимирівною та начальником відділення державного казначейства у Новосанжарському районі Зімовець Людмилою Василівною.

В ході зустрічей було вирішено питання щодо забезпечення бюро правової допомоги приміщенням у центральній частині Нових Санжар. Новостворене бюро надасть громадянам безперешкодний доступ до електронних сервісів Мінюсту, забезпечить отримання безкоштовної первинної та вторинної правової допомоги членам територіальної громади.

Окрім того було обговорено питання реалізації Програми правової освіти населення у Новосанжарському районі, прийняття якої буде розглянуто на наступній сесії райдержадміністрації 15.07.2016 року.

Також юридичному відділу Новосанжарської райдержадміністрації було надано методичні матеріали про роботу системи безоплатної правової допомоги , які будуть розповсюджуватися серед населення району, тим самим підвищуючи обізнаність громадян про можливість отримання адвоката від держави.