назад

Хмельницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги відвідав заступник Міністра юстиції України з питань європейської інтеграції Сергій Петухов

IMG 6805     У вівторок, 15 листопада, на базі Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги заступник Міністра юстиції України з питань європейської інтеграції Сергій Петухов провів зустріч із співробітниками системи безоплатної правової допомоги та Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області.

     Говорили насамперед про те, як організовано співпрацю центрів з надання безоплатної правової допомоги та органів юстиції, специфіку реалізації реформ Міністерства юстиції на місцях, зокрема йшлося про запровадження змішаної системи виконання судових рішень, удосконалення системи реєстрації, подання е-декларацій тощо. Відтак підбивали підсумки окремих реформ.

     Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області Наталія Стьопіна розповіла Сергію Петухову, як налагоджено взаємодію між місцевими та регіональним центром.

IMG 6784

IMG 6894

IMG 6896