назад
03.12.15

Хмельницьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги підписано Договір про співпрацю та взаємодію у сфері надання безоплатної правової допомоги

IMG 1869     2 грудня 2015 року відбулась зустріч директора Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Г. І. Гоцького із головою правління Благодійної організації «Фонд родини Кольгофер» В. О. Кольгофером.

     В ході зустрічі були обговорені питання організації конструктивної співпраці між Хмельницьким місцевим центром та Благодійною організацією «Фонд родини Кольгофер», щодо удосконалення механізмів надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги соціально незахищеним верствам населення в межах новоутворених Меджибізької та Летичівської селищних об’єднаних територіальних громад Летичівського району Хмельницької області.

     За результами даної зустрічі підписано Договір про співпрацю та взаємодію. Метою даного правочину є поєднання усіх зусиль, можливостей та ресурсів для виконання заходів за такими напрямами як: моніторинг реальної потреби населення новоутворених Меджибізької та Летичівської селищних об’єднаних територіальних громад в отриманні правової допомоги, проведення спільних нарад, «круглих столів», засідань, семінарів, конференцій з проблемних питань, та інших заходів спрямованих на забезпечення надання якісної безоплатної правової допомоги мешканцям Хмельниччини.

{source} {/source} 

Джерело відеозапису – 33 Канал

{gallery}img/novyny/2015/gruden/03{/gallery}