назад

Інформаційна кампанія БВПД до Дня Державного Прапора України на Охтирщині

OkM 2017 08 23 inform  10День Державного Прапора України щороку відзначається 23 серпня. Із цієї нагоди юристи Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: Тамара Козир, Тетяна Гончарова, Марина Лапоног та Василь Бойко вирушили до Хухрянської сільської ради, де відбувалася низка заходів до державного свята та з нагоди дня села.

Дощ не завадив проінформувати про систему правової допомоги, функціонування та завдання Охтирського МЦ з надання БВПД, та надати консультації з таких питань як: дострокове розірвання договору оренди, отримання виплат дітям війни, зняття з реєстрації особи у судовому порядку, укладення договору дарування, виплата підйомних після навчання у вищому навчальному закладі та інші. Тамара Козир – директор центру, роз’яснювала інформацію: «Особа, яка потребує представництва, має змогу звернутися до Центру та отримати допомогу кваліфікованого захисника – адвоката, який надаватиме свої послуги безкоштовно для клієнта. Послуги адвоката оплачує держава».

OkM 2017 08 23 inform  4

Усі бажаючі отримали інформаційні буклети з таких актуальних питань для сільської місцевості: «Порядок тримання земельних ділянок», «Оформлення договору оренди», та «Безоплатна правова допомоги в Україні».

OkM 2017 08 23 inform  5

 

Охтирський МЦ з надання БВПД: вул. Перемоги, 13 – відкритий та прозорий чекає на тебе. Звернутися за консультаціями також можна й у телефонному режимі за номером: (05446) 4-22-23.