назад

Інформаційна співпраця із Сумською районною державною адміністрацією

160322 11Директор Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентина Трошечко 21 березня виступила з інформацією на апаратній нараді керівників структурних підрозділів Сумської районної державної адміністрації. 

Валентина Трошечко наголосила на тому, що місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги створені перш за все для людей. Тут, користуючись тим, що держава взяла на себе обов’язок забезпечення рівного доступу всіх категорій громадян до правосуддя, можна отримати консультації фахівців і юридичний супровід.

Як показав аналіз роботи місцевих центрів, яка розпочалася з липня 2015 року, в основному люди звертаються з проблемами, що стосуються сімейних, земельних, спадкових та житлових питань.

Багатьом присутнім ця інформація була корисною, а до директора центру  було безліч запитань щодо того, куди та до кого звертатися за консультаціями. Валентина Трошечко відповіла на всі запитання, надала контактну інформацію, та закликала всіх присутніх  до подальшої співпраці, адже правова допомога дуже потрібна людям.

Отже, якщо ви проживаєте в Сумах, Сумському районі, Білопіллі чи районі, Краснопіллі чи районі, звертайтеся до Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: м. Суми, вул. Покровська, 9/1, тел.(0542)61-70-32.