назад

Інформаційно-комунікативні заходи в Березнівському та Володимирецькому районах

gol

Пройшло трохи більше тижня з того дня, відколи в районах Рівненщини розпочали роботу бюро правової допомоги. Нагадаємо, що у структурі Сарненського місцевого центру з надання БВПД таких відділів створено чотири: Березнівське, Володимирецьке, Дубровицьке та Рокитнівське бюро правової допомоги.

Кожна з новостворених одиниць вже радо зустріла перших клієнтів, працівники надали відповідні консультації та роз’яснення, за необхідності прийняли звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги. Та на цьому робота фахівців бюро не закінчується. Вони активно долучаються до проведення інформаційно-просвітницьких заходів серед жителів територіальних громад краю. 

Зокрема, в. о. заступник начальника відділу «Березнівське бюро правової допомоги» Микола Ничипорук провів ряд зустрічей з представниками органів місцевого самоврядування Березнівщини. Керівник бюро відвідав Білківську, Кам’янську, Зірненську та Городищенську сільські ради району, де інформував працівників та відвідувачів про безоплатну правову допомогу, відкриття у Березному бюро правової допомоги, його функції та завдання. Поширював керівник бюро на місцях буклети з контактами Березнівського бюро правової допомоги, спілкувався з жителями та запрошував звертатися до установи.

1

В свою чергу Ірина Демидчик – заступник начальника відділу «Володимирецьке бюро правової допомоги» – взяла участь у прийомі громадян в рамках роботи громадської приймальні народного депутата України Василя Яніцького. Прийом відбувся 6 вересня у громадській приймальні в смт Володимирець. Паралельно з керівником приймальні Михайлом Герасимчуком очільник бюро надавала громадянам консультації з правових питань та проводила роз’яснювальну роботу щодо діяльності Володимирецького бюро правової допомоги.

3

Довідково: адреси та контактні дані бюро правової допомоги:

Березнівське бюро правової допомоги: м. Березне, вул. Київська, 9 (приміщення ЦНАПу та статистики), тел. (03653) 5-34-44, (067) 836-50-41, (096) 117-38-45.

Володимирецьке бюро правової допомоги: смт Володимирець, вул. Соборна, 20 (приміщення Володимирецької районної державної нотаріальної контори), тел. (03634) 2-58-08, (068) 091-88-85.

Дубровицьке бюро правової допомоги: м. Дубровиця, вул. Воробинська, 9 (приміщення районної бібліотеки), тел. (068) 085-13-52.

Рокитнівське бюро правової допомоги: смт Рокитне, вул. Незалежності, 21 (приміщення Управління Державної казначейської служби України в Рокитнівському районі), тел. (03635)2-30-03, (097) 318-59-96.