назад

Інформаційний дайджест заходів Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

19102016ATO zentr

19 жовтня 2016 року в.о. директора Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Іриною Пушкаревською в рамках роботи мобільно-консультаційного пункту проведено прийом громадян на базі  Територіального центру соціального обслуговування Автозаводського району. 

 

         Кременчуцький  місцевий центр з надання БВПД забезпечує доступ до безоплатної правової допомоги в цивільному та адміністративному процесах для низки соціально незахищених категорій громадян, зокрема: малозабезпечених осіб, інвалідів, учасників бойових дій (у тому числі учасників АТО із відповідним статусом та членів сімей загиблих); дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, біженців та ін. Представникам даних категорій надаються послуги адвокатів для представлення їхніх інтересів у цивільних та адміністративних судових спорах, а також потерпілим і свідкам у кримінальних провадженнях, якщо вони належать до категорії, що мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, як це визначено ст. 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу».

Начальником відділу правової інформації та консультацій Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталією Чорновол 19 жовтня 2016 року проведено прийом громадян у Центрі надання адміністративних послуг. Громадянам надані роз”яснення та консультації  з житлового права, договірних правовідносин, щодо державної реєстрації змін до установчих документів громадських формувань та надання безоплатної вторинної правової допомоги.19102016ZNAP

         З метою надання інформаційно-консультативної допомоги учасникам АТО, внутрішньо переміщеним особам  на базі Реабілітаційного центру щосереди з 9.00 год. до 12.00 год. за адресою: м. Кременчук пр-т Свободи, 130 працює мобільно-консультаційний пункт Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.  Крім того, відповідний мобільно-консультативний пункт діє на базі Центру надання адміністративних послуг у м. Кременчуці, щосереди з 09.00-11.00., де  громадяни також  можуть отримати правову допомогу фахівців місцевого центру з надання БВПД.