назад

Інформаційний семінар у В. Писарівці для осіб, які знаходяться на обліку у секторі з питань пробації та тимчасового безробітних

OkM 2017 07 07 RSPP 77 липня заступником начальника Великописарівського бюро правової допомоги Євгеном Морозом спільно з провідним інспектором Великописарівського районного сектору з питань пробації Валерією Тараненко та головним спеціалістом Великописарівського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Яною Кривопаленко проведено інформаційний семінар для осіб засуджених (не пов’язаних з позбавленням волі).

Під час заходу розповіли про систему безоплатної правової допомоги, про порядок призначення адвоката у кримінальних справах, про захист у разі затримання поліцією та проведення обшуку, огляду. Також Євген Мороз повідомив про роботу фронт-офісу щодо прийняття/видачі документів від громадських об’єднань та про доступ до сервісів Міністерства Юстиції України.

Відповідали на питання присутніх щодо стягнення аліментів, стягнення боргу по рішенню суду, про службу в армії по контракту (договірне).

OkM 2017 07 07 RSPP 8 2

Працівники Великописарівського бюро проводжують проводити чергові семінари для безробітних у напрямку роз’яснення норм чинного законодавства. Також 7 липня здійснено робочу зустріч з директором Великописарівського районного центра зайнятості Надією Колодочкою. Обговорили виконання програми з інформування населення щодо доступу до правової допомоги та щодо правового виховання у сфері зайнятості у липні.

 

Великописарівське бюро правової допомоги: вул. Я. Мудрого, 1; т. (05457) 5-15-20.