назад

Інформували працівників банківської системи

OkM 170119 10   19 січня 2017 року головним спеціалістом відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Мариною ЛАПОНОГ проведено інформування працівників Ощадбанку. Таке інформування мало на меті надати грунтовну та повну інформації про безоплатну правову допомогу.

Під час зустрічі з працівниками банківської установи доведено до їх відома інформацію про результати роботи правової допомоги з дня відкриття

Охтирського місцевого центру з надання БВПД, його завдання та розпорядок роботи.

Марина ЛАПОНОГ акцентувала увагу працівників на інформуванні щодо категорій громадян, які можуть звернутися до центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги у зв’язку зі змінами у законодавстві та документи, які необхідні для підтвердження їх статусу.

OkM 170119 11

Під час спілкування, громадянам роз’яснено інформацію про те, що послуги адвоката для представлення інтересів особи у суді, складання процесуальних документів є безкоштовними для громадян, проте праця адвоката оплачується державою. 

Особливу увагу під час інформування зосередили на клієнтах банківської установи, яким розповіли про можливість отримання безкоштовних юридичних консультацій у Охтирському місцевому центрі з надання БВПД за адресою вул. Перемоги, 13 та по телефону (05446) 4-22-23.    Нагадуємо, що система правової допомоги з вересня 2016 року розширилася з  відкриттям бюро правової допомоги. Відокремленими підрозділами Охтирського МЦ є: Великописарівське смт. Велика Писарівка, вул. Ярослава Мудрого, 1, Лебединське м. Лебедин, пл. Соборна, 29 та Тростянецьке бюро правової допомоги м. Тростянець, вул. Л. Татаренка. 

Отже, потрібна кваліфікована допомога юриста, –  звертайтеся!