назад

Інформування державних установ Народицького району про бюро правової допомоги та систему БПД

13.09.2016 - inform (3)З метою підвищення правової обізнаності  громадян та надання їм правових послуг 12 вересня фахівці Народицького бюро правової допомоги проінформували працівників державних установ щодо роботи новоствореного бюро правової допомоги та можливостей отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

Інформування проводилось у відділенні «Приват банк», управлінні праці та соціального захисту населення Народицької РДА,  центрі надання адмінпослуг,  Народицькому відділенні Овруцького об`єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області, Народицькому відділенні Овруцького районного центру зайнятості.  На інформаційних стендах розмістили буклети та інформацію щодо роботи новоствореного бюро правової допомоги.

Поза увагою не залишився жоден відвідувач, який цього дня завітав до даних установ. Працівники бюро роз’яснювали громадянам порядок отримання первинної та вторинної правової допомоги, правові послуги, які вони можуть отримати в Регіональному та місцевих центрах, місце розташування Народицького бюро правової допомоги та номери телефонів, за якими можна звертатись.