назад

У Хотинському районному центрі зайнятості Чернівецької області учаcникам АТО та внутрішньо переміщеним особам розповіли про їх права

P9090045Заступник начальника відділу «Хотинське бюро правової допомоги» Олена Костенчук 12 вересня взяла участь у семінарі, який проводився Хотинським районним центром зайнятості для учасників антитерористичної операції та внутрішньо переміщених осіб.

Працівник Бюро розповіла учасникам семінару про правові послуги, які можна отримати в бюро правової допомоги, зокрема:
– безоплатну первинну правову допомогу (юридичні консультації);
– доступ до безоплатної вторинної правової допомоги (представництво клієнта в суді, складання процесуальних документів);
– доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України.

P9090038Під час семінару у присутніх виникало чимало запитань щодо порядку зняття з реєстрації, порядку користування пільгами у сфері медичного обслуговування, транспорту та комунальних послуг. Всім зацікавленим особам надано відповідні консультації, роздано інформаційні буклети з необхідною інформацією про безоплатну правову допомогу.

Цього ж дня, Олена Костенчук відвідала Управління праці та соціального захисту населення Хотинської районної державної адміністрації Чернівецької області з метою поширення інформації про новоутворене бюро правової допомоги та послуги, що там надаються.