назад

Інформування Кириківської територіальної громади

Після офіційного відкриття Великописарівського бюро правової допомоги спеціалісти розпочали правопросвітницьку діяльність у віддалених районах Великописарівщини.

Начальник відділу Великописарівського бюро Євген Мороз разом з головним спеціалістом Людмилою Мусієнко 07 вересня відвідали Кириківську селищну раду Великописарівського району з метою проведення інформаційної кампанії. Працівники бюро завітали до голови селищної ради Анатолія Ставицького.

«Бюро правової допомоги – це активне правопросвітництво на рівні кожної територіальної громади, забезпечення доступу до вторинної правової допомоги, до електронних сервісів Міністерства юстиції України, надання безоплатної первинної правової допомоги – правової інформації та консультацій», розповів начальник Великописарівського бюро.

Бюро первинної допомоги – це місце, де люди з громади можуть отримати вичерпну інформацію з будь-яких правових питань, що стосуються всіх аспектів їхнього життя.

Юристи Великописарівського бюро досягли домовленості з головою Киріківської селищної ради про співпрацю та проведення спільних виїзних прийомів до сільської місцевості.