назад

Інформування населення. Зустрічі у м. Звенигородка

На минулому тижні головним спеціалістом відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги — Семеновським В.О. та головним спеціалістом відділу попередньої роботи з клієнтами — Стригун Л.М. було здійснено виїзд до міст Звенигородка та Ватутіне, де проводилося консультування громадян та прийом документів. Ця робота велася в спеціально організованих мобільних пунктах, що розмістилися в приміщеннях громадських приймалень місцевих управлінь юстиції.

Крім того, спеціалісти Центру провели заходи вуличного інформування громадян міст, шляхом роз’яснення права на безоплатну правову допомогу, роздачі брошурок та розклеювання інформаційних листівок.
Також було проведено ряд робочих зустрічей з службовими особами органів державної влади, місцевого самоврядування та апарату судів: з міським головою м. Звенигородки — Саєнком О.Я., керівником апарату Звенигородської районної державної адміністрації — Герасимчуком Д.В., керівником апарату Звенигородського районного суду — Сінькевичем М.В., керуючою справами виконавчого комітету Ватутінської міської ради — Стеценко Т.В.

Обговорено питання функціювання системи надання безоплатної вторинної правової допомоги та обговорено перспективи подальшого співробітництва та взаємодії між Ценром та ними.

Інформаційний супровід виїзду мобільного пункту консультування здійснювався шляхом завчасного розміщення повідомлень у формі соціальної реклами у місцевій газеті м. Звенигородки “Шевченків край” (№ 97-98 від 11 грудня 2015 року) та м. Ватутіне “Місто робітниче” (№ 53 від 11 грудня 2015 року). Інформація про час і місце роботи пунктів розміщувалася також на офіційних веб-сторінках Звенигородської РДА та Ватутінської міської ради. Дана інформація була доступна відвідувачам громадських приймалень даних органів у вигляді об’яв, що завчасно були розміщені на інформаційних стендах.
Робота таких виїзних мобільних пунктів з консультування громадян та прийняття документі буде проводитися і в подальшому. Про час дату та місце їх роботи в 2016 році буде повідомлено окремо. Слідкуйте за публікаціями в пресі на офіційних веб-сайтах Регіонального центру, органів місцевої влади та самоврядування, а також за оголошеннями в громадських приймальнях.