назад

Працівники Золотоніського МЦ привітали дітей із святом Святого Миколая

18 грудня 2015 року, в переддень свята Святого Миколая, з гостинцями та теплими привітаннями директор Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги — Сергій Брус, голова Золотоніської районної державної адміністрації — Олександр Лісовий та голова Золотоніської районної ради — Валерій Саранча, відвідали дитячий будинок сімейного типу родини Маковей.
Валентина Іванівна та Олег Іванович проживають в селі Подільське Золотоніського району Черкаської області. Загалом в сім’ї виховуються 10 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.
Гості подарували дітям до свята подарунки, солодощі та фрукти. Дружня родина, в свою чергу, розповіла про своє життя, про виховання дітей та плани на майбутнє.
Сергій Брус змістовно розповів батькам та діткам про те, що у випадку якщо вони потребуватимуть правової допомоги то можуть звертатися до Золотоніського МЦ. Їх право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги гарантується статями 13 та 14 Закону України “Про безоплатну правову допомогу”.
Гості побажали діткам гарних свят, відмінних оцінок та добрих людей на їхньому життєвому шляху. Діти не приховували своєї радості та дякували за подарунки. Валентина Маковей подякувала за турботу про дітей, за подароване їм відчуття підтримки, яке вселяє в дитячі серця душевне тепло, віру, любов та надію.