назад

Інформування від працівників Лебединського бюро правової допомоги

За перші дні роботи до Лебединського бюро правової допомоги встигло звернутися 35 клієнтів.Також було прийняте одне звернення про надання  безоплатної вторинної правової допомоги.

Для того, щоб кожен громадянин мав змогу отримати якісну правову допомогу, здійснено виїзний прийом до с. Будилка та с. Боровенька Лебединського району. Там працівники бюро Євгенія Логвіненко та Сергій Іванов провели прийом громадян у сільській раді. За консультацією звернулися дві особи з земельних питань.

По завершенню роботи консультаційного пункту начальник та головний спеціаліст Лебединського бюро правової допомоги провели «вуличне інформування» на тему: «Розширення точок доступу до безоплатної правової допомоги».

Цього ж дня, 8 вересня 2016 року, проінформовано працівників відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Сумській області про відкриття бюро, принципи роботи, місію.

Начальник відділу Лебединського бюро правової допомоги розповів, що кожен, хто звернеться до бюро за юридичною консультацією, отримає її, як і матиме доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції. Він роз’яснив, які категорії осіб відповідно до законодавства мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

Євгенія Логвіненко роз’яснила присутнім порядок проведення державної реєстрації громадських формувань Охтирським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги в рамках пілотного проекту, що реалізується на території Сумської області.    

Для отримання правової допомоги просимо звертатися у Лебединське бюро правової допомоги за адресою: площа Соборна, 29.