назад

Інформуємо членів організації ветеранів про їхнє право на безоплатну правову допомогу

veter 4   У вівторок, 22 жовтня, фахівці Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Головного управління юстиції у Закарпатській області провели правопросвітницьку зустріч із членами Ужгородської міської організації ветеранів.

    Голова ветеранської організації Володимир Кульнев зазначив, що така зустріч є дуже важливою та потрібною для більшості членів ГО, адже проблемних питань є чимало, і багато з них потребують вирішення у правовому полі.
    Заступник директора Регіонального центру Лариса Фучко поінформувала учасників зустрічі про право кожного на первинну правову допомогу та законодавчо визначених категорій громадян на захист інтересів адвокатом за рахунок держави, детально розповіла присутнім про порядок звернення до місцевих центрів та бюро правової допомоги та відповіла на численні питання. Учасників зустрічі цікавили питання призначення субсидій, пільг на житлово-комунальні послуги, спадщини, приватизації земельних паїв тощо.

veter 2

veter 1

   Головний спеціаліст ГТУЮ Владислав Товтин розповів присутнім про діючий в області антирейдерський штаб, створений з метою протидії рейдерським захопленням землі, пілотні проекти Мін’юсту, електронний портал “Он-лайн будинок юстиції” тощо.
   Фахівці надали членам ветеранської організації інформаційні матеріали про безоплатну правову допомогу з контактними даними центрів та бюро на Закарпатті, а також буклети консультативного характеру, видані у рамках проекту «Я маю право!».

   За безоплатною правовою допомогою звертайтесь до найближчих центрів та бюро правової допомоги на Закарпатті, або телефонуйте за єдиним номером системи безоплатної правової допомоги 0800213103 (цілодобово та безкоштовно у межах України).