назад

Інтегратор Чернігівського місцевого центру взяла участь у семінарі для осіб, які перебувають на обліку в Чернігівському міському центрі зайнятості

P107015719 січня 2016 року інтегратор Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Олена Михайленко взяла участь у семінарі для осіб, які перебувають на обліку в Чернігівському міському центрі зайнятості. На семінарі розглядалось питання: “Надання вторинної правової допомоги Чернігівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги”.

Присутнім було роз’яснено поняття безоплатної вторинної правової допомоги, зазначено хто має право та хто надає безоплатну вторинну правову допомогу, звернуто увагу на порядок подання та порядок розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Після виступу учасникам семінару були надані відповіді на запитання, а також роздані флаєри “Право на безоплатну вторинну правову допомогу”.
Семінар проводився на виконання Меморандуму про співпрацю, укладеного 31 серпня 2015 року між Чернігівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Чернігівським міським центром зайнятості.P1070156