назад

Інтегратор Новоград-Волинського місцевого центру взяв участь у семінарі для бібліотекарів району

23.06.2016 - biblioteka 122 червня начальник відділу взаємодії Новоград-Волинського місцевого центру Віталій Радзивіл спільно з завідувачем сектору прийняття рішень відділу соціальних виплат управління праці та соціального захисту населення Новоград-Волинського РДА Галиною Нідзельською взяли участь у семінарі з героїко-патріотичного виховання, який організований мережею бібліотек Новоград-Волинського району.

 Під час семінару Галина Нідзельська роз’яснила працівникам бібліотечної мережі розміри та порядок отримання матеріальної допомоги внутрішньо переміщеними особами. Акцентувала увагу на правилах реєстрації ВПО в управлінні праці та соціального захисту населення та поновлення документів.

Віталій Радзивіл розповів присутнім про діяльність центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, відкриття бюро та його функції. Окремо відповів на деякі питання, що стосувалися прав і соціальних гарантій інвалідів, учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб.

Користуючись тим, що на семінарі були присутні представники близько 20-ти бібліотек Новоград-Волинського району, Віталій Радзивіл роздав інформаційні буклети «Що таке БВПД та як її отримати?» працівникам бібліотек для подальшого їх розповсюдження в бібліотечній мережі району.

23.06.2016 - biblioteka 2