назад
10.12.15

Інтегратором Чернігівського місцевого центру в рамках Всеукраїнського тижня права взято участь у проведенні правової вікторини в Чернігівській виправній колонії № 44

5667e56825945DSCN50308 грудня 2015 року начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Олена Михайленко в рамках Всеукраїнського тижня права взяла участь в якості члена жюрі у проведенні правової вікторини, приуроченої до Міжнародного Дня прав людини, яка проводилась в приміщенні центру підготовки засуджених до звільнення Чернігівської виправної колонії № 44 Управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області.

В члени жюрі також були запрошені представники Благодійної організації «Чернігівський жіночий правозахисний центр» Алла Лепеха, Григорій Кропива та Олена Кисельова; начальник Чернігівського міського управління юстиції Людмила Кузьміна та начальник відділу Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмила Мазур.
Під час вікторини учасниці змагались у знаннях Конституції України, Загальної декларації прав людини, Міжнародного пакту про економічні, соціальні і культурні права та інших важливих правових документів. Учасницям також були роз’яснені питання реалізації і захисту прав людини.
Завдяки проведенню вікторини засуджені поширили свої знання про права та свободи людини і громадянина, набули навичок та умінь щодо їх практичного застосування. Метою заходу було підвищення рівня правих знань засуджених, утвердження їх поваги до прав і свобод людини.DSCN5036