назад

01993 1573359147452203008 nПро пріоритети діяльності системи БПД, якісні зміни у сфері комунікації, ефективну роботу зі ЗМІ та розширення каналів доступу до інформації розповідали інтеграторам місцевих центрів.

«Правопросвітництво – пріоритетна функція системи безоплатної правової допомоги» – під таким гаслом пройшло он-лайн навчання. Комунікатор Регіонального центру ділився досвідом, набутим під час тренінгу для фахівців регіональних центрів з надання БВПД та міжрегіональних ресурсно-комунікаційних платформ.

Орієнтація на потреби клієнтів повинна бути ключовою ідеєю роботи інтегратора. Фахівці центрів правової допомоги Тернопільщини дізнались як максимально результативно для читачів формулювати інформаційні повідомлення.

Особливу увагу зосередили на написанні «історій успіху» та правових консультацій. Адже для пересічної особи, яка не володіє юридичною термінологією важко знайти вирішення своєї проблеми в законодавстві. А реальні досягнення фахівців та адвокатів системи спонукатимуть людей до вирішення своїх проблем правовим шляхом. 

«Зміни – це розвиток, а змінюватись постійно значить постійно вдосконалюватись» – підсумували учасники заходу.

Довідково: в Україні діє єдиний номер з надання безоплатної правової допомоги – 0-800-213-103. Зателефонувавши за ним, Ви зможете уточнити актуальну інформацію щодо осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, змін в законодавчій базі стосовно її надання, актуальні адреси та контакти центрів у всіх регіонах України та інші питання щодо отримання такої допомоги. Ця телефонна лінія працює цілодобово. Дзвінки у межах України – безкоштовні.