назад

Інтеграція безоплатної правової допомоги на рівні територіальної громади Вижницького району

2017 01 19V18 січня 2017 року в.о. директора Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрій Сележан провів робочу зустріч з головою Вижницької міської ради Олексієм Чепілем.

Мета зустрічі – розширення доступу громадян до безоплатних правових послуг, що надаються в рамках безоплатної правової допомоги та визначення потреби у прийнятті програм безоплатної правової допомоги мешканцям Вижницького району на 2017 рік.

Під час перемовин основну увагу приділено питанням налагодження співпраці та взаємодії з Вижницькою об’єднаною територіальною громадою, іншими установами-провайдерами безоплатної первинної правової допомоги Вижницького району, забезпечення належного надання громадянам безоплатних правових послуг, передбачених Законом України «Про безоплатну правову допомогу», посилення правопросвітницької діяльності у регіоні, об’єднання зусиль та проведення спільних заходів, спрямованих на підвищення правової обізнаності та правової культури громадян.

За результатами зустрічі сторони погодили всі організаційні, правові та інші питання подальшої спільної роботи у 2017 році та підписали Меморандум про взаємодію та співпрацю.

Довідка! Вижницька об’єднана територіальна громада включає: с. Багна, с. Виженка, с. Іспас, с. Кибаки, с. Майдан, с. Мілієве, с. Середній Майдан, с. Черешенька та с. Чорногузи. Адміністративний центр громади – м. Вижниця.