назад

Інтерв’ю директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

logo head big2

07.07.2016 року директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової ї допомоги у Полтавській області Олександр Черчатий дав інтерв’ю кореспонденту Полтавській ДТРК «Лтава». Розкрито питання створення інтегрованої системи надання первинної та вторинної правової допомоги; створення бюро правової допомоги та проведення конкурсу на заміщення вакантних посад їх начальників.

Показано ключові завдання розвитку системи надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області, роль органів влади у цьому процесі, охарактеризовано суть обласної програми правової освіти населення та напрями її реалізації.

Слухачів каналу поінформовано про організацію виконання наказу Міністерства юстиції України від 17.06.2016 року №1717/5 «Про затвердження пілотного проекту у сфері державної реєстрації громадських формувань» згідно якого місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснюватимуть функцію прийняття та видачі документів щодо державної реєстрації громадських формувань, як фронт-офіси.